La Universitat de València acull, a partir de demà i durant tot un any, un cicle d’onze conferències sobre qüestions de gènere i literatura. El fullet informatiu, on trobareu tota la informació sobre hora, lloc i espai, no especifica en quina llengua tindrà lloc cada ponència però, si agafem els títols com a referència, més de la meitat seran en valencià. És, doncs, una bona oportunitat per a practicar llengua i, al mateix temps, aprendre més sobre la nostra literatura i el món que ens envolta.

Demà mateix s’inaugura el cicle amb la conferència “Del silenci a la paraula”, pronunciada per Mónica Oltra, vicepresidenta del Govern Valencià i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives. L’accés és lliure i l’aforament, limitat. L’acte començarà a les set de la vesprada a l’Aula Magna de La Nau (Carrer de la Universitat, 2, València ciutat).

Si no podeu assistir-hi, la pròxima cita és l’1 de febrer, amb la conferència de Julia Sevilla (Universitat de València) sobre la presència i la participació de les dones en la legislatura constitucional. Fins al gener de l’any que ve hi haurà una conferència cada mes (tret de juliol i agost). Us hi animeu?