Ja fa temps que una de les meues alumnes (hola, Ana U.!) em diu que li agradaria que els enviara una paraula diària per a aprendre vocabulari. El sistema word of the day és molt popular en l’aprenentatge de segones llengües, i fins i tot per a millorar la competència lèxica en la llengua pròpia. En català tenim la iniciativa Rodamots, mitjançant la qual els usuaris reben, gratuïtament, un correu electrònic diari amb una paraula o expressió, la definició i alguns exemples.

Rodamots és una eina molt útil per als aspirants al Mitjà i el Superior (subscriviu-vos-hi ara mateix si no ho heu fet ja!), però sovint les paraules que envia són massa complicades per als nivells bàsics. Per això, he creat una llista de distribució que aprofita, d’una banda, per a aprendre i reforçar vocabulari bàsic i, d’altra banda, per a conéixer frases fetes i locucions. Subscriure’s a la llista és debades i suposa rebre cada dia un correu electrònic molt breu, que inclourà una paraula del vocabulari bàsic (nivells A i B), una imatge que serveix de definició i una frase feta o locució que inclou la paraula del dia.

Si voleu rebre els correus, només cal que indiqueu la vostra adreça electrònica en aquest formulari. No rebreu correu brossa ni cap missatge que no siga de la llista de distribució de vocabulari. Subscriure’s a aquesta llista no suposa fer-se subscriptor del blog. Per a subscriure-vos al blog, el formulari és aquest.

En total, rebreu 25 correus, per ordre alfabètic del mot clau. Els correus començaran a arribar el 10 d’abril, així que afanyeu-vos si voleu rebre la llista sencera!