qui escriu?

 

Mònica Richart11988189_10207685955526142_5087338750731485001_n

Ajuntadora professional de paraules. Graduada en Traducció i Interpretació per la UAB. Màster en Secundària per la UV. Màster en Investigació en Didàctiques Específiques amb una especialització en l’ensenyament de valencià a persones adultes. M’encanta fer que els alumnes vinguen a gust a classe. Tocava, estudiava i estimava la dolçaina.

Alcahueta profesional de palabras. Graduada en Traducción e Interpretación por la UAB y Máster en Secundaria por la UV. Máster en Investigación en Didácticas Específicas con especialización en la enseñanza de valenciano a personas adultas. Me encanta hacer que los alumnos vengan a gusto a clase. Tocaba, estudiaba y amaba la dolçaina.

Professional word match-maker. Graduated in Translation and Interpreting at the Autonomous University of Barcelona and achieved a Master’s degree in Secondary School teaching at the University of Valencia. Master’s Degree in Research in Specific Didactics, with most research done in the field of teaching Catalan to adult students. I love making my students happy to be in my class. I used to play, study and love the dolçaina.

Em trobareu a | Me encontraréis en | You can find me on

LinkedIn: Mònica Richart
Twitter: @MoRichart

 

 

9 respostes a “qui escriu?

  1. Hola! L’última vegada que vaig ser examinadora de CIEACOVA, si no recorde malament, cada parella va fer aproximadament entre 10 i 15 minuts d’expressió oral, comptant-hi els dos monòlegs i el diàleg. Sort!

   M'agrada

 1. Hola, Mònica. Enguany em presente a la prova de correcció de textos i no sé massa bé com fer l’exercici de les galerades. Podries posar un exemple en què basar-me? Em seria de gran ajuda! Gràcies de bestreta i enhorabona pel blog, és interessantíssim!

  Liked by 1 person

 2. Hola, Mònica!

  He trobat el teu blog per casualitat i em pareix molt interessant. Podries fer una entrada on expliques com preparar-se l’examen de Correcció de Textos com la que vas fer del de Llenguatge Administratiu? No he trobat ningú que prepare per a aquest tipus d’examen!

  Gràcies.

  M'agrada

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: