violeta i el llop

Si heu visitat la categoria Relats del blog, ja sabeu que tinc eixa mania tan lletja d’escriure mentides (ficció, que en diuen). És possible que sapigueu que he guanyat alguns premis de narrativa curta, com el XII Premi Universitat de València d’Escriptura Creativa amb el relat Vint-i-cinc o el XIV Certamen de Narrativa Breu de l’Ajuntament de València amb Remiehzla. Ara tinc l’honor (el gran honor) d’anunciar-vos que també he guanyat un premi amb la meua primera novel·la, violeta i el llop (la minúscula inicial és intencionada). I és (atenció, perquè vénen paraules grans) el Premi València Nova de Narrativa en Valencià, atorgat per la Institució Alfons el Magnànim.

violeta-i-el-llopDe la novel·la, el jurat ha dit que és “una obra molt interessant, amb llenguatge fresc, que es centra en les aventures d’un jove universitari que viatge al Regne Unit, on coneix a Violeta”. Ara ja es pot llegir en paper gràcies a Bromera, i la trobareu en la majoria de llibreries valencianes i en algunes biblioteques, com la de la Universitat de València.

A banda del blog, en trobareu informació al Twitter, amb l’etiqueta #violetaielllop. Espere que m’acompanyeu en el viatge vertiginós i màgic alhora que és publicar una novel·la!

Continguts del blog

 • Recull de premsa: aparicions de violeta i el llop en mitjans de comunicació.
 • Llistes en Spotify: recull de les llistes de reproducció musicals basades en ‘violeta i el llop’.

Presentacions

 •  Presentacions anteriors:
  • 18/10/2018: València. Centre de Cultura Contemporània del Carme.
  • 05/11/2018: València. Plaça del Llibre.
  • 20/12/2018: València. Centre Octubre de Cultura Contemporània.
  • 09/03/2019: Antella. Sala d’Actes de l’ajuntament d’Antella.
A %d bloguers els agrada això: